Maaltijdservice in Voorschoten

Bent u op zoek naar een maaltijdservice in Voorschoten? Dan bent u bij van Rijn Culinair aan het juiste adres. Onze maaltijdservice in Voorschoten biedt een mooie oplossing voor mensen die niet graag koken, maar wél gezond willen eten. Wij hebben ruim 50 jaar ervaring in het maken van kant-en-klare maaltijden en weten dan ook precies waar onze klanten behoefte aan hebben. Wij durven ons dan ook met een gerust hart een specialist te noemen op het gebied van maaltijdservice in Voorschoten. Al onze maaltijden worden in eigen keuken bereid door onze ‘Cock’, met C-o-c-k inderdaad. Cock heeft het juiste recept gevonden voor lekkere én gezonde maaltijden, want dat zijn de twee hoofdingrediënten van al onze (warme) maaltijden.

Hoe werkt onze maaltijdservice in Voorschoten?

Wilt u gebruik maken van onze maaltijdservice in Voorschoten? U bestelt eenvoudig binnen 3 stappen uw maaltijden. Op dit moment zijn we druk bezig met het ontwikkelen van een webshop, zodat u uw bestelling online kunt plaatsen en afrekenen. Tot die tijd kunt u op verschillende manieren uw bestelling aan ons doorgeven. De minimum bestelhoeveelheid bedraagt €20,- en bij een bestelling van minimaal €25,- wordt deze gratis bij u thuis bezorgd in Voorschoten. Voor bestellingen met een orderwaarde onder de €25,- brengen wij €2,95 bezorgkosten in rekening.

Stel uw maaltijd samen

Elke week stellen wij een variërend weekmenu samen met minimaal 20 verschillende maaltijden. Van heerlijke stamppotten, vegetarische maaltijden, ovenschotels, pasta’s, vleesschotels tot maaltijden met aardappels, groenten en vlees. We bereiden voor een ieder wat wils. Heeft u speciale wensen of allergieën? Geen probleem! We koken graag iets speciaals voor u. Benieuwd naar het menu van deze week? Deze kunt u bekijken door op onderstaande button te klikken.

Geef uw bestelling aan ons door

Heeft u een keuze kunnen maken? Geef uw bestelling uiterlijk maandag vóór 12.00 uur aan ons door op één van de volgende manieren:

Uw maaltijden worden aan huis geleverd

Elke dinsdag rijden we tussen 15.00 en 18.00 uur met onze bestelbus rond in Voorschoten om onze klanten te voorzien van onze heerlijke kant en klare maaltijden. Om onze kok genoeg tijd te geven om uw maaltijden te bereiden, is het belangrijk dat wij uw bestelling op maandag vóór 12.00 uur binnen hebben.

Betaling
Op dit moment is het nog niet mogelijk om uw bestelling online af te rekenen. Daarom heeft onze chauffeur een mobiel pinapparaat bij zich zodat u uw bestelling bij levering aan de deur af kunt rekenen. Het is ook mogelijk om uw bestelling bij ons in de winkel te betalen.

Maaltijdservice in Voorschoten met een ruim assortiment aan maaltijden

Onze maaltijdservice in Voorschoten biedt een variërend menu met minimaal 15 verschillende kant en klare maaltijden. Wij laten onze maaltijden smaken zoals deze horen te smaken. Maar wat maakt onze maaltijdservice in Voorschoten eigenlijk uniek?
Voordelen van de maaltijdservice

Voordelen van de maaltijdenservice in Voorschoten

✓ We gebruiken alleen verse ingrediënten en kruiden
✓ Smaakversterkers? Welnee, dat hebben onze maaltijden niet nodig
✓ We gebruiken geen conserveringsmiddelen
✓ Alle maaltijden worden bereid conform de hoogste product veiligheidseisen
✓ Keuze uit meer dan 15 verschillende maaltijden
✓ Op het moment van leveren nog 3 tot 4 dagen houdbaar in de koelkast
✓ Invriezen van de maaltijden is mogelijk (hierdoor zeer lang houdbaar)
✓ Levering in Voorschoten
✓ Geen abonnement nodig
✓ Veilig betalen aan de deur of in de winkel
✓ Ook kleine porties mogelijk (vanaf 350 gram)
Al vanaf €5,95 per portie

Voor wie is onze maaltijdservice in Voorschoten geschikt?

Wekelijks groeit het aantal mensen die van onze gezonde en lekkere maaltijdservice in Voorschoten genieten. Onze klanten variëren van ouderen voor wie het te zwaar wordt om zelf boodschappen in huis te halen tot mensen die gewoonweg geen zin hebben om te koken.
Onze Cock is wat dat betreft echt een wereldkok, want geen vraag is voor hem te gek. Of u nu een zoutarme maaltijd wilt of een speciale dieet maaltijd, met ons uitgebreide weekmenu zit er altijd een geschikte maaltijd voor u bij. U mag natuurlijk altijd contact met ons opnemen voor speciale wensen.

Maaltijdservice in Voorschoten voor bedrijven

Heeft u werknemers die ook na 17.00 uur zich nog inzetten voor het bedrijf? Deze harde werkers verdienen natuurlijk een lekkere en gezonde maaltijd! Speciaal voor bedrijven en instellingen leveren wij bedrijfsmaaltijden in Voorschoten welke lekker en bovendien zeer voedzaam en gezond zijn.

De maaltijden worden koud geleverd en zijn binnen 4 minuten in de magnetron opgewarmd. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden die wij uw bedrijf kunnen bieden? Neem gerust contact met ons op.

Maaltijden voor ouderen in Voorschoten

Onze maaltijdservice in Voorschoten is zeer populair onder de ouderen in Voorschoten. Wordt het bijvoorbeeld te zwaar voor u om boodschappen te doen of om te koken? Onze maaltijden voor ouderen in Voorschoten is de perfecte manier om gezonde én lekkere maaltijden aan huis bezorgd te krijgen. Wij bereiden onze maaltijden zonder smaakversterkers en conserveringsmiddelen. Wij leveren dus koelverse maaltijden in Voorschoten en in de koelkast zijn deze zo’n 3 tot 4 dagen te bewaren. Uiteraard kunt u onze maaltijden ook invriezen. In de diepvries zijn de maaltijden zeer lang te bewaren. Het grote voordeel is dat u ook kleine porties kunt bestellen. Wij leveren maaltijden vanaf 350 gram.

Maaltijden aan huis in Voorschoten

Heeft u geen tijd om boodschappen te doen of geen zin om te koken? Wij leveren maaltijden aan huis in Voorschoten. De maaltijden worden koelvers geleverd en zijn binnen een aantal minuten opgewarmd in de magnetron. U weet waarschijnlijk ook hoe belangrijk gevarieerd en gezond eten is voor een vitaal lichaam. Maak daarom vandaag nog gebruik van onze maaltijdservice aan huis in Voorschoten.

Direct bestellen?

Direct uw bestelling doorgeven en gebruik maken van onze maaltijdvoorziening in Voorschoten? Op dit moment zijn we druk bezig met het ontwikkelen van een webshop, zodat u uw bestelling online kunt plaatsen en thuis laten bezorgen.
Tot die tijd kunt u uw bestelling doorgeven op de volgende manieren:

  1. Hier rechts het contactformulier invullen
  2. Telefonisch door te bellen naar 070-3204739
  3. Per e-mail door te mailen naar [email protected]
  4. Persoonlijk afgeven bij ons in de winkel (Damstraat 4, 2265AG Leidschendam)

Minimaal besteed bedrag: €20,-
Bestelling doorgeven uiterlijk maandag vóór 12.00 uur
Wordt geleverd op dinsdag tussen 15.00 - 18.00 uur

Naam