Fruitmand bezorgen in Zoetermeer

Wilt u een fruitmand laten bezorgen in Zoetermeer? Dan bent u bij van Rijn Culinair aan het juiste adres. Een van onze specialiteiten is namelijk het opmaken van fruitmanden, samengesteld met vers fruit van de allerbeste kwaliteit. Bestel uw fruitmand op werkdagen (maandag - vrijdag) voor 15.00 uur en deze wordt de volgende dag geleverd in Zoetermeer Onze fruitmanden zijn al leverbaar vanaf € 25,-

Wist u dat het maken van een fruitmand een vak apart is? Daarom besteden wij veel aandacht aan het samenstellen van onze fruitmanden. Als groenteboer zijn wij namelijk van mening dat als u iets weggeeft, dit ook echt goed moet zijn.

Onze fruitmanden maken wij op met onder andere heerlijke appeltjes, sinaasappels, druiven, bananen, mandarijnen, peren, kiwi’s en uiteraard met seizoensfruit zoals bramen, frambozen, nectarines, perziken en aardbeien. Bovendien is het mogelijk om de fruitmand uit te breiden met bijvoorbeeld een heerlijke fles schulp of een luxe notenmix. Dus wilt u een fruitmand bezorgen in Zoetermeer? Laat u verrassen door de mogelijkheden en neem gerust een kijkje op onze website.

Fruitmand bezorgen door van Rijn Culinair
Fruitmand luxe productafbeelding

Fruitschaal Luxe

€25,-

Fruitschaal Deluxe

€27,50

Fruitschaal Super Deluxe

€30,-

Hierboven vindt u een aantal voorbeelden van onze fruitmanden die bezorgd kunnen worden in Zoetermeer inclusief prijzen. Zo kunt u een idee krijgen hoe de fruitschaal samengesteld kan worden. De samenstelling van de fruitmand is afhankelijk van het seizoen en kan hierdoor afwijken van de foto(s). Wilt u een van onze fruitmanden bestellen en laten bezorgen in Zoetermeer? Dat kan per mail, telefoon, in de winkel of vul het contactformulier in op onze website.

Speciale wensen voor een fruitmand laten bezorgen in Zoetermeer?

Wilt u bijvoorbeeld een fruitmand laten bezorgen in Zoetermeer en wilt u hier een persoonlijk kaartje aan toevoegen? Of heeft u een andere wensen waar de fruitmand aan moet voldoen?

Geef uw wensen gerust aan ons door. Wij denken graag met u mee. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om luxe chocolade toe te voegen, of een tijdschrift of wat dacht u van een verse notenmix? De mogelijkheden zijn eindeloos zolang wij maar weten wat uw wensen zijn.

Zelfs voor hele speciale vragen bent u bij ons aan het juiste adres. Zo hebben wij pas geleden voor een kerk twee mooie kruiwagens vol met groente en fruit mogen opmaken.

Geen vraag is voor ons te gek!

Een fruitschaal bezorgen in Zoetermeer als cadeau of relatiegeschenk

Wilt u een fruitschaal bezorgen in Zoetermeer als geschenk om iemand beterschap te wensen of bent u op zoek naar een gezond en origineel cadeau voor een verjaardag? Ook dan is een fruitschaal ideaal. Vers fruit is natuurlijk altijd een fantastisch cadeau, vooral in combinatie met bijvoorbeeld een goede fles wijn of knapperige nootjes. Fruitschalen zijn daarom ook zeer geschikt als eindejaars- of relatiegeschenk. Het versterkt zeker weten de verhouding met uw werknemers, klanten en leveranciers.

Wij werken samen met collega ondernemers uit de buurt. Zo is het mogelijk om bijvoorbeeld een heerlijke fles witte wijn van Drankenspeciaalzaak Peet aan de fruitmand toe te voegen of heerlijke bonbons van Bakkerij Remmerswaal.

Hoe kan ik een fruitmand bestellen en laten bezorgen in Zoetermeer?

Op dit moment zijn wij druk bezig met het ontwikkelen van onze eigen webshop. Tot die tijd kunt u op verschillende een fruitmand bestellen en laten bezorgen in Zoetermeer. U kunt bijvoorbeeld het contactformulier invullen en daar uw wensen achterlaten. Zodra wij uw bestelling binnen hebben nemen we zo snel mogelijk contact met u op.

U kunt ons ook direct mailen op [email protected]. Liever bellen? Wij zijn bereikbaar op ma-vrij van 08.30 – 18.00 uur en op zaterdag van 08.30 – 17.00 uur op telefoonnummer 070-3204739.

U kunt natuurlijk ook uw bestelling bij ons in de winkel achterlaten. Onze winkel is gevestigd op Damstraat 4 te Leidschendam.

Hoe kan ik de fruitmand betalen?

De fruitmand kan op verschillende manieren betaald worden. Het is mogelijk dat wij u een tikkie sturen, maar u kunt de fruitmand ook bij ons in de winkel betalen. Wilt u de fruitmand zakelijk bestellen en laten bezorgen in Zoetermeer en heeft u een factuur nodig? Dan kan dat natuurlijk ook. Wij sturen de factuur per e-mail naar u op.

Het minimale besteed bedrag om een fruitschaal te laten bezorgen in Zoetermeer bedraagt €25,-. Komt u de fruitschaal in de winkel halen? Dan is een fruitschaal ter waarde van een lager bedrag ook mogelijk.

Uw fruitschaal laten bezorgen in Zoetermeer?

Wilt u uw fruitschaal laten bezorgen Zoetermeer? Geen probleem. Wij bezorgen fruitschalen vanaf €25,- op maandag t/m zaterdag in Zoetermeer. Vandaag bestellen en morgen laten leveren? Ook dat is mogelijk. Voor 15.00 uur besteld = morgen in huis. Bovendien is het mogelijk om de fruitschaal bij ons in de winkel op te halen. Om een fruitmand te versturen brengen wij bezorgkosten in rekening.

Informatie over de bezorgkosten
Regio Leidschendam – Voorburg: €5,-
Regio Voorschoten - Leidschenveen – Zoetermeer: €7,50
Ander gelegen regio’s in overleg.

Direct bestellen?

Direct een fruitmand bestellen en laten bezorgen in Zoetermeer? Op dit moment zijn we druk bezig met het ontwikkelen van een webshop, zodat u uw bestelling online kunt plaatsen en thuis laten bezorgen.

Tot die tijd kunt u uw bestelling doorgeven op de volgende manieren:

  1. Hier rechts het contactformulier invullen
  2. Telefonisch door te bellen naar 070-3204739
  3. Per e-mail door te mailen naar [email protected]
  4. Persoonlijk afgeven bij ons in de winkel (Damstraat 4, 2265AG Leidschendam)

Minimaal besteed bedrag fruitschaal om te laten bezorgen: €25,-
Voor 15.00 uur besteld = morgen geleverd in Zoetermeer

Naam