Fruitmand bezorgen

Een van onze specialiteiten is het opmaken van fruitmanden, samengesteld met vers fruit van de allerbeste kwaliteit.

Wist u dat het maken van een fruitmand een vak apart is? Daarom besteden wij veel aandacht aan het samenstellen van onze fruitmanden. Als groenteboer zijn wij namelijk van mening dat als u iets weggeeft, dit ook echt goed moet zijn.

Onze fruitmanden maken wij op met onder andere heerlijke appeltjes, sinaasappels, druiven, bananen, mandarijnen, peren, kiwi’s en uiteraard met seizoensfruit zoals bramen, frambozen, nectarines, perziken en aardbeien. Laat u verrassen door de mogelijkheden en neem gerust een kijkje op onze website.

Fruitmand bezorgen door van Rijn Culinair
Fruitmand luxe productafbeelding

Fruitschaal Luxe

€25,-

Fruitschaal Deluxe

€27,50

Fruitschaal Super Deluxe

€30,-

Hierboven vindt u een aantal voorbeelden van onze fruitmanden inclusief prijzen. Zo kunt u een idee krijgen hoe de fruitschaal samengesteld kan worden. De samenstelling van de fruitmand is afhankelijk van het seizoen en kan hierdoor afwijken van de foto(s). Wilt u een van onze fruitmanden bestellen? Dat kan per mail, telefoon, in de winkel of vul het contactformulier in op onze website.

Speciale wensen voor een fruitmand bezorgen?

Heeft u speciale wensen voor het samenstellen van een fruitmand? Wilt u bijvoorbeeld een persoonlijk kaartje aan de fruitmand toevoegen? Of wilt u een goede fles wijn of een mooie fles Schulp Sap eraan toevoegen?

Geef uw wensen gerust aan ons door. Wij denken graag met u mee. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om chocolade toe te voegen, of een tijdschrift of wat dacht u van verse noten?

Zelfs voor hele speciale vragen bent u bij ons aan het juiste adres. Zo hebben wij pas geleden voor een kerk twee mooie kruiwagens vol met groente en fruit mogen opmaken.

Geen vraag is voor ons te gek!

Een fruitschaal is het perfecte cadeau of relatiegeschenk

Een fruitschaal is het perfecte geschenk als u iemand beterschap wilt wensen. Is er iemand jarig en bent u op zoek naar een gezond cadeau? Ook dan is een fruitschaal ideaal. Vers fruit is natuurlijk altijd een fantastisch cadeau, vooral in combinatie met bijvoorbeeld een goede fles wijn of knapperige nootjes. Fruitschalen zijn daarom ook zeer geschikt als eindejaars- of relatiegeschenk. Het versterkt zeker weten de verhouding met uw werknemers, klanten en leveranciers.

Wij werken samen met collega ondernemers uit de buurt. Zo is het mogelijk om bijvoorbeeld een heerlijke fles witte wijn van Drankenspeciaalzaak Peet aan de fruitmand toe te voegen of heerlijke bonbons van Bakkerij Remmerswaal. 

Hoe kan ik een fruitmand bestellen?

Op dit moment zijn wij druk bezig met het ontwikkelen van onze eigen webshop. Tot die tijd kunt u een fruitmand op verschillende manieren bij ons bestellen. U kunt bijvoorbeeld het contactformulier invullen en daar uw wensen achterlaten. Zodra wij uw bestelling binnen hebben nemen we zo snel mogelijk contact met u op.

U kunt ons ook direct mailen op [email protected]. Liever bellen? Wij zijn bereikbaar op ma-vrij van 08.30 – 18.00 uur en op zaterdag van 08.30 – 17.00 uur op telefoonnummer 070-3204739.

U kunt natuurlijk ook uw bestelling bij ons in de winkel achterlaten. Onze winkel is gevestigd op Damstraat 4 te Leidschendam.

Hoe kan ik de fruitmand betalen?

De fruitmand kan op verschillende manieren betaald worden. Het is mogelijk dat wij u een tikkie sturen, maar u kunt de fruitmand ook bij ons in de winkel betalen. Wilt u de fruitmand zakelijk bestellen en heeft u een factuur nodig? Dan kan dat natuurlijk ook. Wij sturen de factuur per e-mail naar u op.

Het minimale besteed bedrag om een fruitschaal te laten bezorgen bedraagt €25,-. Komt u de fruitschaal in de winkel halen? Dan is een fruitschaal ter waarde van een lager bedrag ook mogelijk.

Uw fruitmand laten bezorgen?

Wilt u uw fruitmand laten bezorgen? Geen probleem. Wij bezorgen fruitmanden vanaf €25,- op maandag t/m zaterdag in verschillende regio’s. Vandaag bestellen en morgen laten leveren? Ook dat is mogelijk.

Voor 15.00 uur besteld = morgen in huis. Bovendien is het mogelijk om de fruitmand bij ons in de winkel op te halen. Om een fruitmand te versturen brengen wij bezorgkosten in rekening.

Informatie over de bezorgkosten
Regio Leidschendam – Voorburg: €5,-
Regio Leidschenveen – Zoetermeer: €7,50
Ander gelegen regio’s in overleg.

Direct bestellen?

Direct een fruitmand bestellen? Op dit moment zijn we druk bezig met het ontwikkelen van een webshop, zodat u uw bestelling online kunt plaatsen en thuis laten bezorgen.

Tot die tijd kunt u uw bestelling doorgeven op de volgende manieren:

  1. Hier rechts het contactformulier invullen
  2. Telefonisch door te bellen naar 070-3204739
  3. Per e-mail door te mailen naar [email protected]
  4. Persoonlijk afgeven bij ons in de winkel (Damstraat 4, 2265AG Leidschendam)

Minimaal besteed bedrag fruitschaal om te laten bezorgen: €25,-
Voor 15.00 uur besteld = morgen geleverd (*in bepaalde regio’s)

Naam