Maaltijdservice

Onze maaltijdservice biedt een mooie oplossing voor mensen die niet graag koken, maar wél gezond willen eten. Met ruim 50 jaar ervaring weten wij precies waar onze klanten behoeften aan hebben en durven wij ons met een gerust hart een specialist te noemen op het gebied van maaltijdservice. Al onze maaltijden worden in eigen keuken bereid door onze “Cock”, met C-o-c-k inderdaad. Cock weet maar al te goed waar zijn maaltijden aan moeten voldoen en ondanks dat hij het recept niet prijs geeft, verzekeren we u dat lekker én gezond de twee hoofdingrediënten zijn van al onze gerechten.

Hoe werkt onze maaltijdservice?

Gebruik maken van de maaltijdservice van Van Rijn Culinair is ontzettend makkelijk en bestelt u binnen 3 eenvoudige stappen. Op dit moment zijn we druk bezig met het ontwikkelen van een webshop, zodat u uw bestelling online kunt plaatsen en afrekenen. Tot die tijd kunt u op verschillende manieren uw bestelling aan ons doorgeven. De minimum bestelhoeveelheid bedraagt €20,- en bij een bestelling van minimaal €25,- wordt deze gratis bij u thuis bezorgd. Voor bestellingen met een orderwaarde onder de €25,- brengen wij €2,95 bezorgkosten in rekening.

Stel uw maaltijd samen

Elke week stellen wij een variërend weekmenu samen met minimaal 20 verschillende maaltijden. Van heerlijke stamppotten, vegetarische maaltijden, ovenschotels, pasta’s, vleesschotels tot maaltijden met aardappels, groenten en vlees. We bereiden voor een ieder wat wils. Heeft u speciale wensen of allergieën? Geen probleem! We koken graag iets speciaals voor u. Benieuwd naar het menu van deze week? Deze kunt u bekijken door op onderstaande button te klikken.

Geef uw bestelling aan ons door

Heeft u een keuze kunnen maken? Geef uw bestelling uiterlijk maandag vóór 12.00 uur aan ons door op één van de volgende manieren:

Uw bestelling wordt aan de deur geleverd

Elke dinsdag rijden we tussen 15.00 en 18.00 uur met onze bestelbus rond om klanten in de regio Leidschendam, Voorburg en Leidschenveen te voorzien van onze heerlijke maaltijden. Om onze kok genoeg tijd te geven om uw maaltijden te bereiden, is het belangrijk dat wij uw bestelling op maandag vóór 12.00 uur binnen hebben.

Betaling
Op dit moment is het nog niet mogelijk om uw bestelling online af te rekenen. Daarom heeft onze chauffeur een mobiel pinapparaat bij zich zodat u uw bestelling bij levering aan de deur af kunt rekenen. Het is ook mogelijk om uw bestelling bij ons in de winkel te betalen.

Maaltijdservice met een ruim assortiment aan maaltijden

Elke week hebben we dus een variërend menu met minimaal 15 verschillende maaltijden. Wij laten onze maaltijden smaken zoals deze horen te smaken. Maar wat maakt onze maaltijden eigenlijk uniek?
Voordelen van de maaltijdservice

Voordelen van de maaltijdenservice

✓ We gebruiken alleen verse ingrediënten en kruiden
✓ Smaakversterkers? Welnee, dat hebben onze maaltijden niet nodig
✓ We gebruiken geen conserveringsmiddelen
✓ Alle maaltijden worden bereid conform de hoogste product veiligheidseisen
✓ Keuze uit meer dan 15 verschillende maaltijden
✓ Levering in de regio Leidschendam, Voorburg, Leidschenveen
✓ Geen abonnement nodig
✓ Veilig betalen aan de deur of in de winkel
Al vanaf €5,95 per portie

Voor wie is onze maaltijdservice geschikt?

Wekelijks groeit het aantal mensen die van onze gezonde en lekkere maaltijden genieten. Onze klanten variëren van ouderen voor wie het te zwaar wordt om zelf boodschappen in huis te halen tot mensen die gewoonweg geen zin hebben om te koken. Op zoek naar maaltijden voor ouderen? Kies voor onze maaltijdservice.

Onze Cock is wat dat betreft echt een wereldkok, want geen vraag is voor hem te gek. Of u nu een zoutarme maaltijd wilt of een speciale dieet maaltijd, met ons uitgebreide weekmenu zit er altijd een geschikte maaltijd voor u bij. U mag natuurlijk altijd contact met ons opnemen voor speciale wensen.

Maaltijdservice voor bedrijven

Heeft u werknemers die ook na 17.00 uur zich nog inzetten voor het bedrijf? Deze harde werkers verdienen natuurlijk een lekkere en gezonde maaltijd! Speciaal voor bedrijven en instellingen leveren wij bedrijfsmaaltijden welke lekker en bovendien zeer voedzaam en gezond zijn.

De maaltijden worden koud geleverd en zijn binnen 4 minuten in de magnetron opgewarmd. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden die wij uw bedrijf kunnen bieden? Neem gerust contact met ons op.

Direct bestellen?

Direct uw bestelling doorgeven? Op dit moment zijn we druk bezig met het ontwikkelen van een webshop, zodat u uw bestelling online kunt plaatsen en thuis laten bezorgen.

Tot die tijd kunt u uw bestelling doorgeven op de volgende manieren:

  1. Hier rechts het contactformulier invullen
  2. Telefonisch door te bellen naar 070-3204739
  3. Per e-mail door te mailen naar [email protected]
  4. Persoonlijk afgeven bij ons in de winkel (Damstraat 4, 2265AG Leidschendam)

Minimaal besteed bedrag: €20,-
Bestelling doorgeven uiterlijk maandag vóór 12.00 uur
Wordt geleverd op dinsdag tussen 15.00 – 18.00 uur

Naam