Winter buffet

STAMPPOT BUFFET WINTERS DELUXE

  • Leverbaar vanaf 15 personen
  • Alles wordt geleverd in au bain marie schalen of warmhoud pannen
  • Menu bestaat uit 4 gerechten, de kosten bedragen € 14,95 per persoon

Winterse erwtensoep

Rijkelijk gevulde erwtensoep met rookworst, knolselderij, ui, selderij, prei en spliterwten

Stamppotten buffet

U heeft de keuze uit één tot maximaal drie soorten stamppotten voor uw buffet:

  • Boerenkool stamppot met gedroogde uitjes, naturel of met spekjes
  • Leidse hutspot
  • Rauwe andijvie stamppot; naturel of met spekjes
  • Rode kool stamppot met appel en rundvlees
  • Zuurkool stamppot naturel of met spekjes

Vleesgerechten

Per persoon wordt er één gehaktbal en een halve rookworst met jus geserveerd. Dit is inclusief mosterd en mayonaise.

Desserts

Een heerlijk fruitig dessert, voldoende voor alle gasten. U kunt hierbij kiezen uit twee soorten dessert.

U heeft de keuze uit:

  • Bosvruchtenkwark; gegarneerd met aardbeien, bosbessen en framboos
  • Aardbeienkwark; gegarneerd met aardbeien
  • Mango-banaan kwark; gegarneerd met kiwi
  • Fruitsalade
  • Ananas
  • Vanille mouse met preiselberen
  • Vanille kwark met rote grütze

BUFFET GEMAK

U kunt bij ons ook borden, kommen, bestek en servetten huren. Maakt gebruik van deze service, dan doen wij de afwas voor u. Plaats het servies terug in de daarvoor bestemde kratten en wij komen het vuil weer afhalen.

Wel graag etensresten vrij.

Bord, bestek en servet                                                                        Kosten € 1,25 per persoon

Bord, soepkom, dessertschaal, bestek en servet                     Kosten € 1,95 per persoon

 

Voor meer informatie of een gepersonaliseerde offerte kunt u ten alle tijden contact met ons opnemen.