Lunch catering

De lekkerste zakelijke lunch catering bereid in eigen keuken.

Wilt u een lunch catering bestellen voor op kantoor of thuis? Dan bent u bij van Rijn Culinair aan het juiste adres. Wij maken de lekkerste belegde broodjes en salades in eigen keuken en enkel met verse ingrediënten. We bereiden de lunch op de dag zelf en komen deze in afsluitbare dozen op locatie afleveren. Zo heeft u nergens omkijken naar! Heeft u speciale wensen? Uiteraard bespreken we van te voren alles door, zodat u kunt genieten van een smaakvol en gezonde lunch catering.

❖ Leverbaar vanaf 10 broodjes
❖ Onze broodjes (en salades) hebben unieke smaakcombinaties
❖ Broodjes worden geleverd in een afsluitbare doos met servetten
❖ Geschikt voor privé als zakelijke gelegenheden
❖ Op maat voor u bereid
❖ van Rijn Culinair. is een begrip in Leidschendam en omgeving

Heerlijke lunch catering bestellen

Niets is zo lekker als vers belegde broodjes. Met de lunch catering van van Rijn Culinair zorgen wij ervoor dat u en uw werknemers (of collega’s) weer nieuwe energie krijgen voor de rest van de dag. De lunch is namelijk meer dan een maaltijd alleen. Het is een moment. om weer even op te laden. Wij maken van uw (bedrijfs)lunch een feestje met diverse vers belegde broodjes, geheel naar uw wens samengesteld. Bij iedere bedrijfslunch besteden we bewuste aandacht en tijd voor de bereiding van de catering. Dat we enkel verse producten gebruiken is natuurlijk vanzelfsprekend en dat deze producten boordevol smaak zitten net zo goed!

De verschillende soorten bedrijfslunches

U heeft de keuze uit een grote variatie aan belegde broodjes en meer. Zo bent u bijvoorbeeld bij ons ook aan het juiste adres voor onder andere vers gesneden fruitsalade, vers geperste jus d’orange of een smoothie boordevol vitamines. Hieronder een lijst van opties die regelmatig gekozen worden.

❖ Vers belegde broodjes
❖ Belegde broodjes met salades
❖ Wraps
❖ Vers gesneden fruitsalade
❖ Vers gesneden ananas
❖ Vers geperste jus d’orange
❖ Vers geperste smoothie
❖ Maaltijdsalade

Benieuwd wat u kunt verwachten van onze zakelijke lunch catering?

Uiteraard worden onze lunches uitsluitend bereid met alleen verse ingrediënten. Zachte bolletjes, knapperige pistolets, luxe vleeswaren, wraps en ander smakelijk beleg vormen de basis van onze lunch catering. Uiteraard bent u bij ons ook aan het juiste adres voor een exclusieve lunch! Wat dacht u bijvoorbeeld van een luxe lunchschaal met onder andere krentenbrood, belegde broodjes, spekkoek, wraps en vers fruit?

Verdeler icon

 

Verzorgde lunch geschikt voor diverse gelegenheden

Of u nu de personeelslunch moet verzorgen of een broodjesschaal moet regelen voor een bijeenkomst of vergadering, onze verzorgde lunches zijn geschikt voor diverse gelegenheden. Alle lunches worden op maat voor u samengesteld. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Luxe lunch bezorgen op verschillende locaties

Wilt u een lunch aan huis of op een andere locatie laten bezorgen? Geen probleem! Wij leveren in diverse regio’s bij ons in de buurt, waaronder Leidschendam, Voorburg, Leidschenveen, Zoetermeer en Voorschoten. Woont u in een andere nabije omgeving? Neem dan gerust contact met ons op. We kijken graag wat we voor u kunnen betekenen.

Veelgestelde vragen over onze zakelijke lunch catering

Wat kost de lunch catering per persoon?

Dat verschilt. Onze lunch catering is te bestellen vanaf 10 broodjes en op onze menukaart kunt u zien hoeveel elk broodjes kost. Een lunch catering is maatwerk. Uiteraard stellen wij hier graag. eenpassende offerte voor u op.

Kan de lunch catering op locatie geleverd worden?

Jazeker, wij kunnen de lunch catering op locatie leveren. De lunch wordt in afsluitbare dozen inclusief servetten geleverd.

Moet ik zelf voor servies zorgen?

Wij nemen graag alle zorg voor u uit handen. Maak gebruik van onze lunch catering gemak; een service waarbij u borden en bestek kunt huren. Maakt u gebruik van deze service? Dan doen wij ook de afwas voor u. U hoeft enkel het servies in de daarvoor bestemde kratten te doen. Wij komen dit de volgende dag weer bij u ophalen. Wel vragen wij het servies etensresten vrij te maken.

Bord, bestek en servet
Kosten € 1,25 per persoon

Houden jullie ook rekening met allergieën?

Uiteraard! Zijn er gasten met allergieën? Geef het aan ons door zodat wij hier rekening mee kunnen houden. 

Op welke locaties leveren jullie?

Op dit moment leveren wij lunch cateringen in de volgende regio’s:
Leidschendam – Voorburg – Leidschenveen – Zoetermeer – Voorschoten
Wilt u de lunch op een andere locatie laten leveren? Neem dan contact met ons op. We kijken graag wat we voor u kunnen betekenen.

Belegde broodjes of lunch catering bestellen en laten bezorgen?

Voor meer informatie of een gepersonaliseerde offerte kunt u ten alle tijden contact met ons opnemen.

Dat kunt u doen door op deze pagina het contactformulier in te vullen. Daarbij vragen wij u ook om de gewenste leverdatum aan te geven, zodat wij hier rekening mee kunnen houden. 

Liever bellen of mailen?

Wij zijn te bereiken via telefoonnummer 070-3204739 of stuur een e-mail naar [email protected].

U kunt natuurlijk ook een bezoekje brengen aan onze winkel. Onze groentewinkel is gevestigd aan de Damstraat 4, 2265AG Leidschendam.

Naam
Gewenste leverdatum
Adres